Milanović se sjetio točnog dana kad je bio u klubu

Foto: Index

ZORAN Milanović sjetio se točnog dana kad je bio u klubu. Podsjetimo, prvo je tvrdio da ne zna je li u klubu bio za vrijeme lockdowna. Naknadno se sjetio da to jest bilo za vrijeme lockdowna. Sad je otkrio i kad je točno bio.

"Mi smo tamo otišli dva dana nakon potresa. Ministri su tamo dolazili zna se u kakvom kontekstu, zna se u kakvom kontekstu sam bio jako davno kao predsjednik ja. No nemojmo biti ometači. Svatko može biti izvrgnut pitanjima, pa i ja, dapače. Nemojmo skretati pažnju od onoga što je bitno, a to je ozbiljan skandal", rekao je Milanović.

Index je prije nekoliko dana objavio fotografije kluba koje su nastale u doba potresa. U klubu koji nema dozvole za rad novcem niti izdaje ikakve račune u danima nakon potresa je stajao brojač novca.

Milanović rekao da su išli tamo jesti, kasnije rekao da su jeli ribu

Milanović je ranije rekao da je tamo išao s prijateljem iz Dalmacije. Išli su jesti.

"Jesam li trebao biti doma tih mjesec dana? S kim se ja smijem nalaziti tih mjesec dana? To je bilo u vrijeme lockdowna i zvao me prijatelj iz Dalmacije, bilo je puno hrane koju je trebalo baciti jer nije imao kome dati. Našli smo se jer je tamo bilo praktičnije", istaknuo je Milanović.

"Nemam potrebe ići tamo, ali je bilo praktično. To je da zadovoljim znatiželju očinstva. Ali to je tako bezvezna tema", dodao je Milanović.

Milanović je jučer otkrio da se jela riba.

"Došla je riba iz Splita, nitko je nije htio kupiti i tako sam došao tamo. Samo dvaput sam bio tamo u vrlo uskom društvu. Mogao sam isto tako biti u Vili Weiss. Pustimo simbolički kapital, ja sam bio u potpuno drugačijem društvu i nisam se tamo pojavljivao na Martinju", rekao je Milanović te dodao da je tamo razgovarao s načelnikom Glavnog stožera HV-a.

Pročitajte više