Milanović: Vlasnica Jutarnjeg je zvala moju suprugu i rekla joj da se sprema tekst

Foto: FaH

ZORAN Milanović, hrvatski predsjednik, danas je u Vukovaru komentirao mail koji je njegova supruga Sanja slala školi njihovog sina zbog ocjena. Žestoko je napao Jutarnji list i Hanza Mediju.

"Kriminalna organizacija Handžar medija je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvodi Banožić? Ono što sam vidio je da je Sanja napisala mail, ostavila je brazdu duboku tri metra u kojem navodi neke primjere. Neka pošalju prosvjetnu inspekciju... Moj sin je već sazrio, ima 17.5 godina. To je kriminalna organizacija... Utjecaj moje žene je nikakav. Ali ona je moja supruga i sve što piše se gleda drukčije", rekao je.

"Jučer popodne ženu mi zove Ana Hanžeković..."

 

Video: N1

"Jučer popodne ženu mi zove Ana Hanžeković. Inače bih je prijavio SOA-i zbog uznemiravanja, ovako je blokirana. Rekla je: 'Znaš, sprema se neki tekst pa bi bilo dobro da odgovoriš odmah - klasična lopovska navlakuša.' Odmah Hanza Media dobiva mail moje supruge, dok oni nisu ni znali da ikakav mail postoji. Ja ga nikad ne bih objavio", dodao je predsjednik.

Podsjetimo, Jutarnji je jučer objavio da je Sanja Musić Milanović, predsjednikova supruga, izvršila pritisak na ravnateljicu zagrebačke Klasične gimnazije kako bi već zaključene dvije ocjene njezinog mlađeg sina nakon gotovo tjedan dana od završetka škole iz četvorki bile promijenjene u petice.

Pročitajte više