Miletić: Oko 13 sati prilazi mi neka Indijka na Trgu, kaže mi da ima nešto za mene

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

MOSTOV Marin Miletić baš se trudi u pokušajima da zadnjeg dana prikupljanja potpisa nagovori nekoga da potpiše za referendum protiv covid-potvrda i Stožera.

Potpisi se prikupljaju do ponoći, a prema izjavama samih mostovaca u posljednjih par dana, nedostaju im još deseci tisuća potpisa. 

Nakon što je sinoć referendum usporedio s Gospodarom prstenova, jutros je sastavio dvije nove objave u kojima očajnički pokušava pridobiti ljude da potpišu. 

"Dižite sve! Uzmite ih za rukav"

Prvo je jutros objavio post pun emotikona vatrice i uskličnika. Pozvao je svoje pratitelje da "dižu sve - poznanike, prijatelje, obitelji, simpatije, ljubavi, znane i neznane". Objavu prenosimo u cijelosti.

"USPJET ĆEMO

POBIJEDIT ĆEMO podijeli ovaj status neka se širi miris pobjede

Dragi moji, predragi ljudi, ako DANAS budemo imali dan skupljanja kao jučer MI SMO USPJELI Idemo! Dižite sve svoje, poznanike, prijatelje, obitelji, simpatije, ljubavi, znane i neznane! Susjede i neke stare znance! Uzmite ih za rukav, objasnite im koliko je važan ovaj REFERENDUM! On nam je ZADNJA crta OBRANE naše djece, naših obitelji, našeg života.

Ovaj referendum je PRVA pobjeda nakon koje će doći još mnoge pobjede Ovaj referendum će biti mala kap jednog malenog naroda koji će se pretvoriti u veliku rijeku OTPORA tiraniji koji će preplaviti cijelu Europu Mi ćemo pokazati da je moguće srušiti mirno i demokratski Stožerokraciju gospodara sjena!

Nemaš pravo ostati mlak! Ili si studen ili si vruć Dođi danas do naših štandova, dođi danas do nas volontera - stavi svoj potpis na inicijativu ZA referendum i pokažimo svim interesnim skupinama,

centrima moći, pogubljenoj ljevici u Saboru, Plenkoviću i njegovim satelitima - da NISU USPJELI SLOMITI KIČMU našem narodu.

Lomiti mogu, slomiti nas neće

Dodi, potpiši ZA referendum!

Ja sam kod sata na Trgu Bana od 9h do 23.59

Hrvatska, ljubavi naša", napisao je Miletić.

Indijka, Stepinac, Peđa Grbin...

Par sati kasnije javio se novu objavom u kojoj je spominjao stanovitu Indijku, Stepinca, Peđu Grbina. I nju prenosimo u cijelosti. 

"Peđa, Benčićka, Stepinac i Indija

Danas sve od rana jutra - gori! Nakon bjesomučnog ispada pogubljene ljevice u Hrvatskom saboru - građani su masovno odlučili podržati referendum i dolaze nam potpisati. Jučer je gorila cijela Hrvatska. Čujem da je i danas tako od jutarnjih sati. Hvala Peđa i ekipice na ovom silnom vjetru u leđa Puno vam

hvala, divni ste

Pitali su me novinari na Trgu Bana zašto nas je napao tako užasno Peđa Grbin? Rekao sam da je i nas to šokiralo i užasnulo. Ali, da se mi nikada nećemo spuštati na takvu politikansku razinu. Pitali su me kako ćemo dalje surađivati. Rekao sam im da kada je u pitanju dobro hrvatskog naroda, naših građana - ono nadilazi naš ego i stranačku pripadnost. Mi Mostovci ćemo se uzdići iznad tih kleveta, obmana i difamacija. Mi smo kršćani, a bit kršćana je da -

opraštaju. Ja sam osobno znao podržati i SDP-ove i HDZ-ove prijedloge kada sam procijenio po savjesti da su dobri za Hrvatsku. Nemam s tim problema.

Oko 13h mi prilazi neka Indijka na Trgu pred desetak ljudi oko mene. Kaže mi kako studira u Zagrebu, da me prati na instagramu i da moli za mene i za uspjeh.

Kaže: imam nešto za tebe i - paf - daruje mi sliku bl. Stepinca s porukom:

PRAVI MUŽEVI NE SAGIBAJU KOLJENA PRED LAŽNIM DUHOM VREMENA

Kolega me gleda i ne može vjerovati.

Nevjerojatan je taj naš Bog.

Divan. Čudesan. Nevjerojatan.

Dragi ljudi, do pola noći su nam otvoreni štandovi. Dođite i potpišite Da sačuvamo naše sutra, naše obitelji i našu djecu", napisao je Miletić.

Pročitajte više