Miro Bulj: MOST će kontrolirati sve, to vam obećajem

Foto: Hina

MIRO BULJ novinarima je iznio svoja viđenja funkcioniranja nove vlasti. Kako je rekao za N1, Vladu bi trebalo podržati da krene s reformama.

"Nadam se da će Hrvatska s Oreškovićem biti zemlja koja će vratiti nadu i dostojanstvo čovjeku i da će biti obećana zemlja ljudima i da mladi neće odlaziti iz Hrvatske. Ja mislim da ako je nekome cilj da razbija reformsku vladu onda sam govori o sebi što želi hrvatskoj državi. Vladu bi trebalo podržati da krene s reformama. Neće sigurno vojska provoditi red na ulici već će policija raditi svoj posao.

U Mostu je bilo više kandidata za ministre. Ljudi su stručni i kompetentni. Hrvatska više neće biti lovište. U Hrvatskoj je dosad bilo previše podjela, okanimo se ideoloških podjela. Mi nismo koalicijski partneri nego ćemo imati reformsku vladu.

Vidjet ćemo kako će funkcionirati Vlada, nadamo se da ćemo Hrvatsku vratiti na pravi put. Naravno da ćemo imati pravo veta ako nešto nije u interesu Hrvatske. Mi imamo točno određene prijedloge reformi. Most će biti onaj koji će kontrolirati sve, to vam obećajem. Ne kontrolirati sve, nego će ova vlada trajati koliko će trajati reforme, važno nam je da se provode reforme. Moramo zajedno krenuti i napraviti reforme", rekao je Bulj.

Pročitajte više