Mlada Velšanka ubijena u svom susjedstvu jer je tražila da se ugasi preglasna muzika na tulumu

MLADA majka iz sjevernog Walesa izbodena je do smrti nakon što se požalila zbog glasne muzike, javlja Daily Mail.

30-godišnja Emma Jones prešla je ulicu kako bi u stambenom kompleksu nasuprot svog doma goste na zabavi zatražila da ugase preglasnu muziku.

Za vrijeme žestoke svađe Emma je ubodena, te se srušila na pod. Hitna pomoć brzo je stigla na mjesto događaja, no mladoj ženi nije bilo spasa i preminula je zbog velikog gubitka krvi.

Stanovnici sela Penygroes tvrde kako je Jones, majka petogodišnjeg dječaka koji ima poteškoće u učenju, nekoliko puta goste zabave zamolila da stišaju muziku, te im je rekla da budnim drže cijelo susjedstvo.

Jedan od njenih susjeda rekao je kako je krajnje šokantno i grozno biti ubijen samo zato jer si nekome uputio najobičnije pitanje i zamolio ga da stiša glazbu.

Dodao je kako je Jonesova jako dobro odgajala svog sina, kojem je bila krajnje posvećena unatoč njegovim poteškoćama, te kako je cijela zajednice šokirana njenom smrću.

Brigu o mališanu koji je ostao bez majke preuzeli su njegova baka i djed, koji žive u blizini.

Policija je potvrdila kako je uzrok smrti mlade žene bio gubitak krvi zbog ubodne rane koju je zadobila, a jučer je za ubojstvo optužena 23-godišnja Alwen Eluned Jones, koja se danas pojavila pred lokalnim sudom i zadržana je u pritvoru.

Također, iz pritvora su uz jamčevinu pušteni neimenovana žena i muškarac, te protiv njih nije podignuta nikakva optužnica.

Pročitajte više