Mladež HDZ-a pokreće postupak protiv HDZ-ovca koji je spiskao novac Sveučilišta

Foto: Facebook

MIHOVIL MIOKOVIĆ, predsjednik zagrebačkog Studentskog zbora i bivši čelnik Mladeži HDZ-a, nedavno je objavio na svom Facebook profilu neke od računa nastale u njegovu mandatu.

Iz objavljenih računa vidi se da je kupljen mobitel Samsung Galaxy S21 Ultra 5G za 8838 kuna s PDV-om, zatim još jedan takav mobitel, ali srebrni i s punjačem za 9107 kuna, a 500 kuna je potrošeno za izradu logotipa Studentskog zbora. O tome je Index jučer detaljno izvještavao.

>> HDZ-ovac spiskao 700.000 kn Sveučilišta na mobitele, kamere, laptope...

Sad su se javili iz Mladeži HDZ-a, ogradili su se od kolege iz stranke. Kažu i da će raspraviti o njegovu članstvu.

"Nastavno na medijske napise o predsjedniku Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovila Miokovića, napominjemo da Hrvatska demokratska zajednica nema nikakvih veza s njegovim postupcima, odlukama ni financijskim poslovanjem Studentskog zbora. Zalažemo se za to da Sveučilište u Zagrebu utvrdi sve činjenice oko navedenih troškova te slijedom toga pokrene i odgovarajuće postupke. Troškovi Studentskog zbora trebaju biti potpuno transparentni i racionalno korišteni u skladu s jedinim ciljem, a to je borba za prava i standard svih studenata.

Slijedom navedenog, Mladež HDZ-a, sukladno odredbama Statuta, pokrenut će i stegovni postupak vezano za daljnje članstvo g. Miokovića u stranci", pišu mladi HDZ-ovci.

Pročitajte više