Mladi izumitelj nudi posao iz snova: Traži se osam radnika, plaća do tri puta veća od prosječne

Foto: Facebook

MLADI inovator Ivan Mrvoš, autor poznatih "pametnih klupa" nudi posao iz snova u svojoj tvrtki Include i to za plaću dva do tri puta veću od prosječne.

U razgovoru za Index mladi je Solinjanin kazao kako su raspisali natječaj za osam radnih mjesta na pet pozicija. Traže se dva backend developera, jedan frontend developer, jedan phyton programer, jedan R&D inženjera strojarstva i tri R&D inženjera elektrotehnike.

>> Solarne klupe mladog solinskog izumitelja postavljene u još dva grada

>> Solarne klupe mladog solinskog izumitelja polagano osvajaju Hrvatsku

"U svibnju ćemo raspisati novi natječaj na kojem ćemo tražiti osobe koje će raditi na montiranju i pakiranju klupa", kazao nam je Mrvoš.

20-godišnji izumitelj čija se tvrtka našla na popisu najbrže rastućih kompanija u Hrvatskoj najavio nam je kako planiraju proizvesti 800 klupa od čega je čak 40 posto namijenjeno za izvoz.

Mrvoševe solarne klupe funkcioniraju tako što se ugrađene baterije napajaju preko solarnih ploča, pa je na klupama moguće puniti mobitele, očitati kvalitetu zraka i još štošta, a noću služe kao javna gradska rasvjeta.

Njegov je izum izazvao veliki interes potencijalnih kupaca pa je tako Mrvoš morao čak i odbijati naručitelje zbog ograničenih kapaciteta za njihovu proizvodnju.

Njegove su klupe dosad su postavljene u četiri hrvatska grada, a osvijetlile su i Sarajevo.
Prijave na natječaj otvorene su do 1. ožujka, a uvjeti natječaja mogu se provjeriti na www.include.hr

Pročitajte više