Mladi piroman iz Rijeke zapalio dva automobila

Foto: 123rf

MLADIĆ u dobi od nepunih 19 godina sumnjiči se da je počinio dva kaznena djela - dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i oštećenjem tuđe stvari. Prema podacima dostupnima primorsko - goranskoj policiji, mladić je zapalio dva osobna vozila u vlasništvu hrvatskih državljanina.

"Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje dva kaznena djela- dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i oštećenje tuđe stvari.", kažu u policiji.

S prijavom državnog odvjetništva predan pritvorskom nadzorniku

"Sumnjiči se da je u dva navrata u Rijeci, 29. rujna na Delti te 7. listopada u Radićevoj ulici, izazvao požare kojima su zahvaćena i oštećena dva osobna vozila marke Seat u vlasništvu hrvatskih državljana. Počinjena materijalna šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, predan je pritvorskom nadzorniku.", stoji u policijskom izvješću.

Pročitajte više