Mladi SDP-ovci Karamarku uručili paket kolača mađarice

Foto: Forum mladih SDP-a

FORUM mladih SDP-a danas je u Zagrebu Tomislavu Karamarku poklonio paket kolača Mađarica čime su željeli simbolizirati njegovu umiješanost u Aferu konzultantica.

"Forum mladih SDP-a Grada Zagreba čestita saborskim zastupnicama i zastupnicima na pravilnog odluci – izglasavanju nepovjerenja sada već bivšoj Vladi predvođenom Tihomirom „Timom“ Oreškovićem. Ova „suradnja“ Domoljubne koalicije i MOST-a bila je jedan eksperiment koji, naravno, nije dobro završio. Tihomir Orešković nije političar, nema političkog iskustva i ne poznaje hrvatski politički svijet.

Bivša se Vlada predstavljala kao reformska. Forum mladih SDP-a Grada Zagreba je te reforme i osudio – od najave poskupljenje dopunskog zdravstvenog osiguranja kao udara na najosjetljiviju skupinu građana, do napada na slobodu medija, revizije povijesti, raspuštanja ekspertne skupine za provedbu kurikularne reforme, gušenja nepodobnog civilnog sektora i neprofitnih medija.

Sve u svemu, HDZ je pokazao da je onaj stari. Privatni interes ostao je ispred javnog. Stoga smo danas ispred središnjice Hrvatske demokratske zajednice uručili predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku prigodan poklon za odlazak iz Vlade– svima poznate, a njemu omiljene mađarice. Nakon afere „Konzultantica“ do koje je došlo zbog obiteljskog biznisa obitelji Karamarko s Mađarima, smatrali smo da bi mu dobro došlo nešto slatko", stoji u priopćenju Foruma mladih SDP-a.

 

Pročitajte više