Mladi SDP-ovci spustili Bernardiću: "Zašto plačeš?"

Foto: Pixsell/Davor Puklavec/Twitter

NAKON što se predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas na Twitteru požalio na spašavanje Bandićeva proračuna, brzo mu je stigao odgovor Foruma mladih zagrebačkog SDP-a.

Podsjetimo, danas su tri zastupnika iz zagrebačke Gradske skupštine, HSLS-ov Miroslav Polovanec, nezavisni Jozo Miličević i HSS-ov Ilija Ćorić, koja su do tog trenutka formalno pripadali skupštinskoj oporbi, podigla ruku za Bandićev proračun unatoč činjenici da su donedavno obećavali kako to neće napraviti. Milićević i Ćorić su odmah potom ekspresno izbačeni iz HSS-a odnosno Nezavisne liste Zagreb.

Situaciju je na Twitteru komentirao prvi čovjek SDP-a Davor Bernardić, koji je napisao: "Razočaran sam zbog razvoja događaja u Skupštini. To je klasični primjer trgovine. Od Kluba Darinka Kosora nisam ni očekivao više, na njega je vršio pritisak sam Plenković. Duboko me ražalostilo što je kolega iz HSS-a digao ruku. On sigurno više neće biti član Kluba SDP-a", požalio se Bernardić.

Nedugo zatim Bernardiću je pristigao odgovor zagrebačkog Foruma mladih SDP-a, koji su ponovili Bernardićev tvit uz opasku: "Zašto plačeš, pa ti si slagao liste za Skupštinu".

 

Pročitajte više