Mladić izašao iz crkve i premlatio vozača u Solinu: "Najteže mi je bilo što je autobus bio pun djece"

Foto: promet.hr

ULICI Svetog Nikole u Solinu prije tri dana brutalno je napadnut 52-godišnji vozač Prometa. Incident se dogodio u popodnevnim satima pred crkvom Svete Anastazije. Prolaz autobusu koji je bio pun učenika od 1. do 4. razreda zapriječila su vozila parkirana ispred crkve.

"Ulica je jako uska, nisam mogao proći. Stao sam i zatrubio nekoliko puta. Pojavio se neki mladić iz crkve. Pun bijesa zaletio se na mene psujući. "Jebem ti mater, zaklat ću te, što trubiš". Udario me dvaput, jednom u bradu, jednom u jagodicu. Posrnuo sam i ozlijedio nogu. Došao je još jedan tip. Odvukao je napadača koji je i dalje prijetio. Sjeli su u jedan od automobila parkiranih pred crkvom. Ja sam zapisao registraciju i sve prijavio policiji. Bio sam i u bolnici. Sada nosim Schanzov ovratnik", priča nam vozač.

S mise nasrnuo na vozača školskog autobusa

U Prometu je 23 godine i dosad nije imao ovakve neugodnosti, premda su napadi na vozače gradskog prijevoznika vrlo česti.

"Otac sam šestero djece, imam sedam unuka. Najgore mi je što se sve to događalo pred djecom. Kako sam čuo, u crkvi je bila misa zadušnica za dečka koji je nastradao u požaru u Primorskom Dolcu", kazao nam je napadnuti vozač.

U policiji kažu da još istražuju slučaj i tragaju za napadačem.

Pročitajte više