Mladić koji je u avionu za Dublin podivljao, ugrizao putnika i umro u želucu je švercao kokain

Ilustracija: Shutterstock

MLADIĆ iz Brazila koji je na letu za Dublin podivljao, ugrizao jednog putnika pa onda pao u nesvijest i umro u želucu je imao oko 40 000 funti vrijedan kokain kojeg je na taj način švercao, piše Daily Mail.

John Kennedy dos Santos Gurjao nasilan je postao vrlo vjerojatno nakon što se predozirao na letu iz Lisabona za Dublin. Nakon obdukcije ustanovljeno je da 24-godišnjak u sebi ima 0,8 kg kokaina koji je bio zamotan u 80-ak kuglica od kojih je jedna najvjerojatnije pukla i izazvala predoziranje.

Mladić je prije nego je umro ugrizao jednog od putnika koji ga je pokušao obuzdati, a u pomoć su skočili i drugi putnici. Nakon slijetanja aviona uhićena je i žena iz Portugala u četrdesetim godinama života kojoj su pronađeni amfetamini, a još se istražuje je li putovala zajedno s preminulim mladićem.

Obitelj preminulog mladića obaviještena je o njegovoj smrti telefonskim pozivom iz brazilske ambasade u Dublinu. Mladić je imao još osam braće i sestara, a kao dječak je ostao bez roditelja što ga je ponukalo da odseli od kuće u potrazi za boljim životom. Međutim, ni članovi obitelji nisu znali da je nesretni mladić otišao tako daleko od kuće, već su mislili da je cijelo vrijeme u Brazilu.
 

Pročitajte više