Mladić se u Srbiji zabio u auto svojih kolega iz razreda, poginuli na mjestu

Danas je oko 1.40 sati iza ponoći u Gornjem Malinovcu u središnjoj Srbiji došlo do teške prometne nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića. U njihov se auto zaletio mladić kojeg su poznavali od malena, a sva su trojica zajedno išla u školu. 

"Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina dijelili su đačku klupu i bili u istom razredu. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala s njima. Nastradali N.Š. (23) bio je zaposlen u auto-servisu, a R.K. (23) bio je talentirani nogometaš", pričaju za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Do teške nesreće došlo je najvjerojatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. (22) udario u njih. On je u zadržan u policiji jer je vozio neprilagođenom brzinom.

"Dečko koji ih je udario je također pošten i dobar mladić, njihov drug iz škole. Rano je ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu samo dobro vam da kažu. Užasna tragedija zaista, svi smo u šoku", dodaju građani.

Pročitajte više