Mnoštvo policajaca s dugim cijevima u Tribunju, traže pljačkaše banke

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

POSLOVNICA Jadranske banke u Tribunju opljačkana je danas u 13,45 sati.  

“Dojavu o razbojništvu zaprimili smo 15 minuta prije 14 sati i upravo utvrđujemo sve okolnosti tog događaja. Na temelju podataka prikupljenih na mjestu događaja poduzimamo sve mjere i radnje kako bi što prije ušli u trag počiniteljima", rekli su u šibenskoj policiji.

"Ja sam normalno odrađivao svoju smjenu, niti 500 metara od banke, ali ništa nisam primijetio", rekao je konobar iz obližnjeg lokala. U jednom trenutku primijetio je komešanje, a onda ubrzo i dolazak policije, javlja Šibenik.in.

"Taman sam došla u Tribunj vidjeti kako pizzerija radi kad vidim više policijskih auta, policajce kako se vrte naokolo i patroliraju, neki od njih imali su duge cijevi. Pojavili su se i policajci u civilu i patrole i vladala je vrlo neugodna, da ne kažem vrlo panična atmosfera", rekla je vlasnica jedne poznate tribunjske pizzerije.

Još je u tijeku očevid šibenske kriminalstičke policije. Policija zasad ne navodi koliko je novca ukradeno, je li u razbojništvu sudjelovala jedna osoba ili više njih kao niti druge detalje iz tek započetog policijskog istraživanja. 

Pročitajte više