Monstrum u SAD-u iščupao utrobu djevojci zbog ljubomore: "Molim oprost od njene obitelji"

Foto: Broward County Sheriff's Office
 
FIDEL Lopez (26) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja nakon što je priznao da je ubio djevojku jer je za vrijeme spolnog odnosa dva puta uzviknula ime svoga supruga, javljaju svjetski mediji.
 
Lopez je nakon stravičnog ubojstva u rujnu 2015. rekao policiji da je "pobjesnio" tijekom odnosa s Mariom Nemeth (31) u ormaru u njenom stanu u Floridi.
 
"Nazvala me imenom drugog jebenog muškarca. I rekla je njegovo ime dva puta, tako da je bila u krivu i zamijenila me za njega. U tom trenutku sam poludio. Bio sam jako, jako bijesan", rekao je Lopez te priznao da se "pretvorio u čudovište".
 
Iščupao dio žrtvine utrobe
 
Monstrum je izmrcvario tijelo svoje djevojke te gurao predmete u njezinu vaginu i anus, uključujući pivsku bocu te vlastite šake i ruke. Tijekom krvavog napada je iščupao dio žrtvine utrobe.
 
Izjavio je da ju je pokušao oživjeti tako što ju je polio vodom nakon što je primijetio da ne diše, a zatim je nazvao policiju, koja ga je odmah uhitila. Tada ih je pokušao uvjeriti da je njena smrt posljedica "grubog spolnog odnosa".
 
"Bila je uzor za nježnost, trud, ljubav prema čovječanstvu"
 
Prošlog mjeseca Lopez je promijenio iskaz na sudu te izjavio da je kriv kako bi izbjegao smrtnu kaznu. U četvrtak je osuđen na doživotan zatvor i tom prilikom je izjavio:
 
"Danas sam sretan zbog ove osude. Znam da moram platiti za to što sam učinio i slažem se... Platit ću svojim životom za život koji sam oduzeo. Tražim oprost od Marijine obitelji".
 
Žrtvina obitelj je izjavila da je shrvana njenom smrću: "Kada bih morao sažeti Marijin život, bilo bi ga vrlo teško opisati u samo nekoliko redaka. Samo vam želim reći da je bila uzor za nježnost, trud, ustrajnost i ljubav prema čovječanstvu", rekao je njezin ujak Juan Cavezudo. 

Pročitajte više