Motociklist nakon operacije: Jedva čekam da tužim Aleksandru Grdić

39-GODIŠNJI Zagrepčanin koji je jučer stradao u nesreći u kojoj je sudjelovala i Aleksandra Grdić, jutros je u 9 sati uspješno operiran. Operacija je trajala kratko, ali će oporavak trajati duže.

"Sinoć su me počeli drogirati i pripremati za operaciju", kazao nam je muškarac (podaci poznati redakciji) koji je jučer stradao u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovala i bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić.

"Nakon 45 minuta bilo je sve gotovo. Ugradili su mi šipke i zbog anestezije uopće ne osjećam nogu. Međutim, kako mi je stopalo jako nateklo, doktori misle da koža možda neće izdržati pritisak, pa će se prvo cijela koža na stopalu morati oguliti kako bi kasnije moga ponovno početi rasti. No, pitanje je kako će sve izgledati", kazao nam je unesrećeni, dodavši kako se nakon ovakve operacije obično u bolnici ostaje tjedan dana, "no zbog šipki i ove nesretne kože možda će morati ostati više tjedana".

"Nadam se da ću joj uzeti onih 500 tisuća kuna"

"Isto tako, doktori su mi napomenuli kako oko pet tjedana neću moći stati na nogu već samo se malo oslanjati na petu", kaže nam 39-godišnjak, dodavši: "Za sada sam dobro, a jedva čekam da izađem iz bolnice kako bih mogao podići tužbu protiv Aleksandre te joj uzeti onih 500 tisuća kuna koje će možda osvojiti u Farmi".

Podsjećamo, nakon što je na njegov motocikl naletio automobil bivše missice Aleksandre Grdić, motorista su razljutili napisi u većini medija koji ga u samom naslovu terete za izazivanje prometne nesreće. On, naime, decidirano tvrdi kako je Aleksandra kriva za incident u kojem su ozlijeđeni on i starija gospođa koja je u tom trenu pokušavala prijeći cestu.

Na strani vozača ipak je izvješće policije, koja je kasno poslijepodne završila očevid. Utvrđeno je, naime, kako je Aleksandra skrivila prometnu nesreću, pa će protiv nje biti podignuta prekršajna prijava.

L.V./K.C.
Foto: Index

Pročitajte više