Muškarac i žena provalili u stan u Rijeci i živjeli u njemu

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

DOVRŠENO je kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana zbog počinjenja kaznenih djela teške krađe u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, a proveli su ga policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Riječ je o 33-godišnjakinji i 40-godišnjaku koje policija sumnjiči da su tijekom studenoga provalili, a u prosincu i neovlašteno ušli u stan na području Turnića, u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, te u njemu bez dozvole boravili kraće vrijeme.

"Tijekom istraživanja utvrđeno je kako je prošli tjedan 33-godišnjakinja počinila i krađu u Rijeci na području Podmurvica kada je u kiosku od djelatnice otela iz ruke kutiju cigareta te pobjegla. Tako je zagrebačku tvrtku oštetila za 30-ak kuna", piše policija.

"Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjakinja i za kazneno djelo teške krađe na drzak način", dodaje se.

Pročitajte više

 

Pročitajte više