Muškarac prijavio da je napadnut nožem u Splitu, pušten iz bolnice. Dvoje privedenih

Ilustracija: Milan Sabic/PIXSELL

Splitska policija je sinoć malo prije 23 sata zaprimila dojavu muškarca koji je naveo kako je na području Splita ozlijeđen oštrim predmetom. 

Muškarac je prevezen u bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola. Evidentirane su mu lakše tjelesne ozljede, nakon čega je pušten iz bolnice.

Privedene dvije osobe

Na mjesto događaja je izašla policija kako bi obavila očevid i utvrdili detalje. Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su priopćili kako su u policiju privedene dvije osobe koje se dovode u vezu s događajem. 

Dalmacija danas piše kako se, prema nepotvrđenim informacijama, napad nožem dogodio nedaleko od kružnog toka u Ulici Put Pazdigrada.

Puno policijskih automobila viđeno je na području Barutane, Kile i Kamena.

Mladić prije par dana ubijen nožem u Splitu

Inače, stotine ljudi jučer su se okupile na splitskom groblju kako bi se oprostile od Luke Bančića, 22-godišnjeg mladića koji je ubijen u Splitu u noći s petka na subotu. Ubio ga je 31-godišnji Ante Rušić nakon što Luka nije dao novac koji su od njega na ulici tražili ubojica i njegov brat. 

Ante Rušić je potom otišao kući po kuhinjski nož, sustigao 22-godišnjeg Luku i ubo ga u prsa. Ubod je bio smrtonosan. Zbog ubojstva Luke Bančića splitska udruga Anđeli je za danas najavila mirni prosvjedni skup ispred Županijskog suda u Splitu pod nazivom "Danas Luka, sutra Ja". Prosvjed će se održati u 16 sati.

Pročitajte više