Muškarca na Novom Zelandu napali vampiri



JEDAN je Novozelanđanin napadnut i ugrizen u predjelu vrata, a dio krvi mu je isisan iz tijela, nakon čega je zaključeno da su ga napali vampiri, prenosi danas britanski Telegraph.

Čovjek je neobičan napad, nakon kojega su mu ostali tragovi zuba na vratu, na sreću preživio, jer se samo onesvijestio, a za napad su osumnjičena dvojica mladića i djevojka.

Događaj se zbio još 20. veljače u glavnom novozelandskom gradu Wellingtonu, a prema navodima policije trojka je neimenovanu žrtvu napala u mračnom dijelu grada zvanom Mount Victoria, onesvijestili su ga udarcem u glavu, nakon čega su mu zarili zube u vrat i sisali mu krv.

Nakon provedene istrage za napad su osumnjičeni 22-godišnji James Phillip Brooks i 19-godišnja Xenia Gregoriana Borichevsky, koji su se danas pojavili pred sudom. Nakon saslušanja pred Okružnim sudom u Wellingtonu pušteni na uvjetnu slobodu. Za trećim sudionikom "vampirske gozbe", 19-godišnjim Jamesom Ericom Orrom, koji se nije pojavio pred sudom, raspisana je tjeralica.

Brooks i Borichevsky su priznali napad, rekavši da je i treći sudionik također pio žrtvinu krv. Ukoliko sud prihvati optužnicu, "vampiri" mogu biti osuđeni na kaznu zatvora do 14 godina.

Pročitajte više