Muž brutalno ubijene srpske pjevačice izlazi na slobodu, ukinut mu je pritvor

Foto: M.M./PIXSELL

ZORANU Marjanoviću, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubojstva supruge Jelene Marjanović, ukinut je pritvor, javlja Nova.rs. Žalbeni sud u Beogradu je na današnjoj sjednici odredio da se Zorana Marjanovića odmah pusti na slobodu. Iz suda su ukidanje pritvora opravdali tvrdnjom da su činjenice i okolnosti zbog kojih je Marjanoviću bio određen pritvor izgubile na intenzitetu i značaju.

Pjevačica Jelena Marjanović je brutalno ubijena u travnju 2016. godine, a ubojica joj je smrtne ozljede nanio oštrim predmetom u predjelu glave. Upravo je Zoran Marjanović 2. travnja 2016. godine pozvao policiju i prijavio da mu je supruga nestala tijekom popodnevnog jogginga. Ispričao je kako su on i kći polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. 

Devet puta je udarena oštrim predmetom

Riječ je o stazi koja je duga nekoliko kilometara pa je Zoran rekao da je Jelena bila odmaknula daleko od njih i da je brzo nestala iz vidokruga. Policiji je bilo sumnjivo što je nestanak prijavio sat vremena nakon što je navodno izgubio suprugu pa je zadržan u pritvoru na 48 sati. 

Pjevačica je pronađena s ranama na glavi. Ubojica je Jelenu devet puta udario oštrim predmetom u glavu i smrskao joj lubanju te ju je bacio u kanal, gdje je umrla. Prije nego što ga je policija službeno osumnjičila za ubojstvo, Marjanović je 2017. godine ušao u kontroverzni reality show Zadruga. 

Pročitajte više