Muž Srpkinje nestale u SAD-u optužen za ubojstvo

Foto: Instagram

MICHAEL Morrissey, okružni tužitelj Norfolka, objavio je da je danas izdan uhidbeni nalog koji Briana Walshea tereti za ubojstvo svoje supruge Ane Walshe, koja je porijeklom iz Srbije. Odvjetnik Briana Walshea odbio je komentirati uhidbeni nalog. Osumnjičeni Walshe (47) se prošli tjedan izjasnio da nije kriv za obmanjivanje istražitelja o svojim postupcima i mjestu gdje se nalazio kada je njegova supruga nestala, a od tada se nalazi u pritvoru.

Nalog za uhićenje je izdan više od dva tjedna nakon što je prijavljen nestanak Ana Walshe, koji je potaknuo istražitelje da pokrenu masovnu potragu za njom. Istražitelji su pronašli brojne dokaze koji ukazuju na počinjenje zločina: krv i krvavi nož u podrumu obiteljske kuće, zapise koji pokazuju da je Brian Walshe na internetu pretraživao kako raskomadati i riješiti se tijela te pilu za metal i krvave mrlje na smetlištu. 

Nema dokaza da je Ana krenula prema zračnoj luci

Walshe je rekao istražiteljima da je svoju suprugu zadnji put vidio početkom 1. siječnja, kada je ona napustila njihov dom u Cohassetu i uputila se u zračnu luku kako bi uhvatila let za Washington D.C. Istaknuo je da je kasnije tog dana obavio poslove za svoju majku u obližnjem Swampscottu, a dan poslije otišao je na sladoled s jednim svojim djetetom, piše CNN.

Međutim, tužitelji tvrde da nema dokaza da je Ana Walshe pozvala prijevoz ili stigla do zračne luke, a nema dokaza ni da je Walshe obavljao poslove za svoju majku tog dana kada je njegova supruga nestala. Tužitelji su otkrili video nadzorne kamere koji prikazuje Briana Walshea u Home Depotu kako 2. siječnja kupuje sredstva za čišćenje, uključujući krpe, kantu i cerade. 

Pročitajte više