Na cesti od Omiša do Splita skoro spojena ogromna kolona. Bio i sukob u prometu

SPLITSKO-DALMATINSKOJ policiji je danas oko 14:40 sati prijavljen sukob između dvije osobe u Salonitanskoj ulici u smjeru solinske Širine. Građani su o sukobu u prometu na ulazu u Split izvijestili portal Dalmacija Danas te poslali fotografije s mjesta događaja.

Unatoč dolasku policijskih službenika na teren, nije bilo tragova sukoba te se provjeravaju dostavljene informacije, potvrdio je Jerko Kurevija iz policije.

Trenutno su ogromne gužve na ulazu u grad. Portal Dalmacija Danas piše da je najgore na magistrali od Omiša do Splita gdje se višekilometarska kolona skoro spojila.

"Četvero građana se sukobilo s muškarcem koji je imao kacigu na glavi"

Jedan Splićanin, koji je bio svjedok događaja, izjavio je da je primijetio grupu od četvero građana kako se sukobljava s muškarcem koji je nosio kacigu na glavi, što je vjerojatno upućivalo na to da je bio vozač motocikla. 

Nervoza među sudionicima sukoba bila je očita, govori svjedok koji pretpostavlja da je do svađe došlo zbog neke situacije u prometu. 

Gužve na cestama u Splitu i širem području su uobičajene u ovo doba godine. S obzirom na to da je vrijeme turističke sezone, broj vozača na cestama je povećan. Zbog toga je u ovom dijelu godine nepovoljna situacija u cestovnom prometu.

Pročitajte više