Na krovu, u crkvi ili u vlaku, nema veze

ŠKOTSKI par je priuštio slučajnim prolaznicima nesvakidašnji prizor, točnije porno predstavu na javnom mjestu.

Tako su ti, vjeruje se dvadesetogodišnjaci, goli upražnjavali svoju ljubav na krovu jedne zgrade u Glasgowu. Promatrači, ili voajeri, kako već, otkrivaju da je par vodio ljubav na više načina preko pola sata, dok su još pola sata nakon čina vrijeme provodili sjedeći na krovu, odmarajući, te mašući znatiželjnicima.

Neki od njih vjeruju da je zaljubljeni par bio pod utjecajem alkohola, jer kako kažu, "mladiću cijelo vrijeme nije silazio osmijeh s lica, a i pozdravljao je palčevima podignutim u "zrak".

Uhvaćen talijanski par koji je vodio ljubav u ispovjedaonici 

No, još je jedan slučaj javnog vođenja ljubavi podigao prašinu. I to malo veća zrnca prašine.
U talijanskom gradu Cesena policija je privela mladi par koji je tijekom nedjeljne mise vodio ljubav u ispovjedaonici katedrale.

Policija je prvo primila poziv u kojem se muškarac žalio na buku tijekom mise. Vlasti su pohitale i uspjele uhvatiti 31-godišnjeg muškarca i 32-godišnju učiteljicu, dok je crkva najavila služenje mise za reparaciju, kojom će se katedrala "očistiti".

Još nije uhvaćena striptizeta koja "ordinira" po vlakovima metroa u Bukureštu

Također, ni policija u Bukureštu nema mira. Naime, traga se za prsatom plesačicom na "štangi", točnije striptizetom, koja ulazi u vlakove podzemne željeznice i tamo izvodi svoju rutinu.

Oni koji su bili dovoljno sretni da uhvate njen nastup, opisuju je kao lijepo obučenu, atraktivnu mladu ženu. Njena se točka sastoji od skidanja odjeće i plesa oko rukohvata, dok joj ritam daje prijenosni CD player na kojem se vrti Tom Jonesova "You Can Leave Your Hat On". Nakon što performans završi, ona se oblači, te skuplja novčane donacije zadovoljnih promatrača i napušta podzemnu željeznicu.

A.P.
Foto : The Sun/The Daily Telegraph

Pročitajte više