Na sjeveru Hrvatske curu pozvao u stan pa je silovao, vezao joj ruke žicom, mlatio...

Ilustracija: Shutterstock

U gradu na sjeveru Hrvatske mladić je počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode na štetu svoje poznanice. Prema pravomoćnoj presudi, mladić je kazneno djelo počinio između 3:30 i 7:30, nakon što je žrtvu namamio u stan rekavši da će uzeti ključeve auta i odvesti je kući, piše Danica.

Mladić je u stanu od djevojke tražio da ga oralno zadovolji, a nakon što nije pristala, snažno ju je udarao. Prijateljicu je natjerao da se skine i potom je prisilio na oralni seks uz prijetnje. Nakon toga joj je žicom vezao ruke na leđima i ponovno je natjerao da ga oralno zadovoljava.

Tjerao je da radi sklekove, prijetio da će njezine gole fotografije objaviti na Facebooku...

Djevojka je plakala, tresla se i molila ga da je pusti, ali uzalud. Mladić ju je ošamario i tražio da pred njim radi čučnjeve i sklekove iako su joj gležnjevi bili vezani žicom, piše Danica.

Ujutro je zaprijetio da će ako djevojka ikome kaže što se dogodilo, objaviti njezine gole fotografije na Facebooku. Međutim, djevojka je s roditeljima isti dan obavijestila policiju pa je mladić uhićen.

Osuđen na četiri godine zatvora

Osuđen je pravomoćno na četiri godine bezuvjetnog zatvora, piše Danica. Osim što ide u zatvor, mladić žrtvi mora platiti naknadu štete u iznosu od 10.000 eura.

U odvojenoj privatnoj parnici djevojci je dosuđeno još 8400 eura izgubljene dobiti jer se liječila od teškog šoka i stresa pa nije mogla raditi. Ona i dalje osjeća posljedice strašnog čina.

Pročitajte više