Načelnik sisačke policije ozlijeđen u sudaru, zabio se u auto koji je skretao

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

SISAČKA policija izvijestila je o prometnoj nesreći u kojoj su jučer lakše ozlijeđeni načelnik Policijske uprave Sisačko-moslavačke Luka Pešut te još jedan vozač. Nesreća se dogodila oko 8:35 u Sisačkoj ulici u Petrinji.

Do nesreće je došlo kada se 47-godišnji muškarac osobnim vozilom sisačkih registracija kretao Sisačkom ulicom te, dolaskom do raskrižja Ulice Andrije Petračića i Ivana Zocha, počeo skretati lijevo, u Ulicu Andrije Petračića. Tom prilikom na njegovu lijevu bočnu stranu naletjelo je službeno vozilo sisačkih registracija, kojim je istom kolničkom trakom u istom smjeru upravljao 58-godišnji načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke, a koji je ranije počeo pretjecati.

Uslijed udarca automobil kojim je upravljao 47-godišnji vozač sletio je s kolnika na zemljanu površinu, dok je službeno policijsko vozilo naletjelo na smjerokazni stupić i prometni znak te potom sletjelo u odvodni kanal.

"Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola, a liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su im okvalificirane lakše tjelesne ozljede, priopćili su iz policije. Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave zagrebačke, po čijem nalogu su vozila oduzeta, dok su vozačima izuzeti uzorci krvi i urina koji će biti dostavljeni na vještačenje", navode iz policije.

Načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke Luka Pešut udario je u četvrtak ujutro u Petrinji, u Sisačkoj ulici,...

Objavljuje Smž InfovijestiPetak, 12. ožujka 2021.

Pročitajte više