Najveća želja Kerstin Fritzl - otići na koncert Robbiea Williamsa

NAKON što se probudila iz inducirane kome kćerka austrijskog monstruma Josefa Fritzl, Kerstin, izrazila je želju da se provoza brodom i ode na koncert Robbiea Williamsa.

19-godišnja Kerstin je cijeli život, 19 godina, provela zatočena u podrumu obiteljske kuće u kojem je njen djed/otac zlostavljao njenu majku. U nedjelju je spojena sa svojom obitelji i u razgovoru s liječnicima je otkrila što najviše želi. "Obitelj je sada jako sretna jer su po prvi puta svi zajedno. Bio je to jako dirljiv trenutak", kazao je odvjetnik obitelji Christoph Herbst na današnjoj konferenciji za novinare.

Kerstin je u bolnicu primljena 19 ožujka i upravo je taj potez otkrio strašnu tajnu Josefa Fritzla. "Otvorila je oči i po prvi puta pokazala neke emocije, smijala se pa smo se i mi smijali", otkrio je ravnatelj bolnice Albert Reiter napominjući kako bi se Kerstin trebala uskoro potpuno oporaviti.

Ravnatelj psihijatrijske klinike u kojoj se Kerstin nalazi s obitelji, Berthold Kepplinger kazao je kako je njen oporavak pravo čudo. Otkrio je i njenu ljubav prema slavnom britanskom pjevaču. "Kerstin strašno voli Robbiea, čak je na krevetu pokušala plesati na njegovu glazbu dok su još sve cijevi bile priključene na nju", otkrio je. Kerstin je najstarija od sedmero djece koliko je Elisabeth Fritzl rodila svom ocu. Sedmo dijete je umrlo po rođenju te ga je Josef Fritzl spalio u peći.

J.M.
Foto: AFP

Pročitajte više