Nakon Bokšića i Asanovića, i Goran Ivanišević tužio braću Štimac

JOŠ JEDNA hrvatska sportska legenda odlučila je sudskim putem riješiti spor s Igorom i Damirom Štimcem, vlasnicima kladionice Sport Tip, piše Jutarnji list.

Informaciju o Ivaniševićevoj tužbi potvrdio je Miroslav Šeparović, odvjetnik koji zastupa Bokšića, Asanovića i Ivaniševića.

"Preuzeli smo slučaj Gorana Ivaniševića i njega zastupamo u građanskoj parnici protiv Damira i Igora Štimca. Razlozi tužbe su isti kao i kod Bokšića i Asanovića. Ivanišević, naime, smatra da je oštećen time što mu nije isplaćena ukupna dobit na što je imao pravo kao jedan od ulagača u kladionicu." – izjavio je Šeparović za Jutarnji list.

Odvjetnik trojice proslavljenih splitskih sportaša kazao je da Ivaniševišević, Bokšić i Asanović smatraju da su braća Štimac utajila dobit iz kladionice Sport Tip, te dodao kako cijela priča neće stati na građanskim parnicama.

"Sva trojica su protiv Igora Štimca pokrenula i kaznene prijave zbog prevare. Osnova prevare je u tome što im Štimac nije upisao vlasničke udjele u kladionici, a na što imaju pravo temeljem dogovora i nagodbe. Kaznene prijave upućene su Državnom odvjetništvu u Zagrebu i Splitu." – izjavio je Šeparović.

Prema odvjetnikovim riječima, činjenica da Sport Tip ide u stečaj ne mijenja ništa, jer se oštećeni mogu isplatiti od Štimčeve imovine.

Pročitajte više