Nakon hrvanja s prodavačicom, naoružani razbojnik pobjegao

U MJESTU Stari Gradac u Virovitičko-podravskoj županiji zasad nepoznati razbojnik naoružan nožem pokušao je opljačkati trgovinu. No, naišao je na hrabru prodavačicu koja mu se suprotstavila iako je bio naoružan.

U srijedu oko 18 sati nepoznati je počinitelj maskiran maslinasto zelenom potkapom na glavi, s prorezom za oči i usta ušao u prostorije navedene trgovine, te prodavačici zaprijetio nožem i zatražio novac, doznaje Index iz Policijske uprave virovitičko-podravske.

Prodavačica je odgovorila kako nema novaca, uhvatila napadača za ruku u kojoj je držao nož, te je došlo do međusobnog naguravanja.

U jednom trenutku napadač je nožem posjekao prodavačicu u predjelu dlana desne ruke, te se zatim udaljio bez plijena.

Prodavačica, inače malo jače tjelesne građe, je razbojnika opisala kao muškarca slabije tjelesne građe, visokog oko 165-170 cm, što je vjerojatno i razlog zašto mu se usudila oduprijeti.

"Trebalo je mnogo hrabrosti suprotstaviti se naoružanom razbojniku" - kazao je za Index glasnogovornik Policijske uprave virovitičko-podravske Slavko Kopjar.

Inače, ovo je već drugi put u tjedan dana da se u Hrvatskoj ženske zaposlenice odupiru razbojnicima. Podsjetimo, u subotu navečer zaposlenica Prve sportske kladionice u Zagrebu ošamarila je razbojnika koji je pokušao opljačkati kladionicu.

A.H.
Izvor: HRfoto, Shemsi

Pročitajte više