Nakon Severininog "Gas, gas" komunalni redari morali ukloniti zvučnike

GRAĐANIMA Makarske napokon je uspjelo utišati ovog ljeta otvoreni disco klub u Makarskoj "Petar Pan", a komunalni redari uklonili su nelegalno postavljena tri vanjska zvučnika. "Petar Pan" je svečan otvoren u srpnju ove godine, a na otvaranju su bile mnoge hrvatske estradne i sportske zvijezde. Riječ je o atraktivnom disko klubu na otvorenom, zbog kojega su Makarani ovog ljeta proveli mnoge besane noći.

Kap koja je prelila čašu, prema pisanju Makarske kronike, bio je koncert Severine, na kojemu je bilo dvije tisuće ljudi. Koncert nije završio u dva sata ujutro, dokad je trebao, a policija je točno u taj sat ušla u prostor i tražila da se koncert zaustavi. Vrlo brzo nakon toga, Severina je rekla brojnim gostima kako mora zaustaviti koncert. Dan nakon koncerta, komunalni redari uklonili su zvučnike.

Protiv vlasnika Gordana Boljata podnesen je optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira, jer koncert popularne pjevačice nije okončan do 2:00 sata, objavila je Makarska kronika, što je granica za žive nastupe odobrena općinskom odlukom. Nepoznato je kolika je kazna za nelegalno postavljene zvučnike te premašivanje broja decibela.

M.M. 
Foto:Index

 

Pročitajte više