Napadnut muž Nancy Pelosi, u bolnici je

Foto: EPA

SUPRUG predsjednice američkog Predstavničkog doma Nancy Pelosi napadnut je nakon što je provaljeno u njihovu kuću te je završio u bolnici, javlja Sky News. 

Osumnjičeni je uhićen, a Paul Pelosi je ozlijeđen i u bolnici je, potvrdio je glasnogovornik Nancy Pelosi Drew Hammill. "Napadač je u pritvoru, a motiv napada se istražuje", rekao je Hammill.

Glasnogovornik je rekao da je Paul Pelosi odveden u bolnicu, gdje "prima izvrsnu medicinsku skrb te se očekuje da će se potpuno oporaviti". Nancy Pelosi, kako glasnogovornik kaže, nije bila u San Franciscu, gdje se napad dogodio. 

Nancy Pelosi i policija nisu komentirali situaciju

Glasnogovornik policije San Francisca i Nancy Pelosi nisu odmah bili dostupni za komentar.

Podsjetimo, osamdesetdvogodišnji Paul Pelosi osuđen je zbog prekršajne prijave za vožnju pod utjecajem alkohola nakon što je u svibnju sudjelovao u prometnoj nesreći.

Osuđen je na pet dana zatvora u okrugu Napa u Kaliforniji. Pelosi je vlasnica tvrtke za nekretnine i rizični kapital sa sjedištem u San Franciscu. Pelosi je također prije nekoliko dana sudjelovala na summitu Krimske platforme u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog sabora i Verhovne Rade. 

 

Pročitajte više