Natalija Prica podnijela ostavku

Foto: Pixsell/Josip Regovic

NATALIJA PRICA, nekadašnja bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, podnijela je neopozivu ostavku na funkciju članice Upravnog vijeća zagrebačke Specijalne bolnice za plućne bolesti.

"Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se dr. sc. Natalija Prica, dr. med. dent.", stoji u odluci od 16. rujna koju potpisuje zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

U obrazloženju odluke o razrješenju navodi se da je Prica podnijela neopozivu ostavku na funkciju članice Upravnog vijeća bolnice.

Ostavke podnio i Gzim Redžepi

Neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti duh, ali i predsjednika Doma zdravlja Zagreb - Centar, podnio je dr. Gzim Redžepi, još jedan blizak Bandićev suradnik.

Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica

Podsjetimo, u noći u kojoj je umro Milan Bandić hitna pomoć pozvana je na adresu na kojoj živi Natalija Prica.

Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju, zagrebačkom Vrhovcu, Indexu je neslužbeno potvrđeno da je hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica. Ta je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića.

>> Index doznaje: Hitna je po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Natalija Prica

DORH je još u ožujku potvrdio da istražuje okolnosti smrti Milana Bandića.

Pročitajte više

 

Pročitajte više