Natascha Kampusch trudna s otmičarom?

18-GODIŠNJA Austrijanka Natascha Kampusch, oteta prije osam godina, navodno je trudna, a otac njenog djeteta je otmičar, koji je počinio samoubojstvo nakon što je pobjegla, 44-godišnji Wolfgang Prikopil, tvrdi njemački Berliner Zeitung, a prenosi Daily Mail.

Berliner Zeitung tvrdi kako je informaciju saznao od pouzdanog izvora bliskog istrazi, no glasnogovornik tamošnje policije takve navode ne želi niti potvrditi niti demantirati.

Glasine o trudnoći raširile su se nakon što je djevojka priznala kako žali za otmičarem, te kazala kako ne želi govoriti o intimnim detaljima njihove veze jer "to nikoga ne treba biti briga".

"On je bio dio mog života, i osjećam neko žaljenje za njim. Možda ću jednog dana nekome otkriti intimne detalje, a možda i neću. Moja intima je moja stvar" - kazala je Natascha. Policija vjeruje kako je ona bila tretirana kao seksualna robinja.

Prema informacijama tamošnje policije djevojka je priliku za bijeg iskoristila dok je usisavala otmičarov automobil, a on joj je u jednom trenutku okrenuo leđa i pričao na mobitel.

Otmičar je svoju žrtvu punih osam godina držao u prostoriji veličine 3 x 4 m koja je nalikovala pravoj tamnici, objavila je policija koja je prema opisu žrtve našla to skrovište. Natascha Kampusch, oteta s deset godina, cijelo je vrijeme bila posve izolirana od vanjskog svijeta. Smjela je povremeno, ali vrlo malo čitati i katkad gledati televiziju.

A.H.

Pročitajte više