Navijači nakon utakmice Hrvatska - Francuska pretukli srpsku obitelj u Sotinu

PREDSTAVNICI Samostalne demokratske srpske stranke optužili su policiju u Podunavlju da je namjerno zataškala incident koji se dogodio nakon utakmice Hrvatske i Francuske.

Naime, skupina hrvatska navijača prvo je verbalno, a zatim i fizički napala srpsku obitelj Bezbradica iz Sotina, piše Novi list.

"Obitelj Bezbradica bila je meta razularenih navijača. Udarcima i šamarima prethodilo je verbalno vrijeđanje i prijetnje ovoj obitelji. Tom prilikom najlošije je prošla Nikolina supruga Đurđa, a udarce u različite dijelove tijela od strane dvadesetak navijača dobili su i Nikola i njegov stariji sin Ninoslav. Supruga Đurđa odmah je odvezena u vukovarsku bolnicu gdje joj je odmah pružena pomoć", rekao je predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Boro Rkman za Novi list dodajući kako je sve počelo kada su navijači obitelj Bezbradica zatekli pred kućom i počeli je vrijeđati na nacionalnoj osnovi.


Nikola Bezbradica, koji nekolicinu napadača poznaje, tada im je rekao da oni nemaju ništa protiv da se navija i slavi, ali da ne vidi zašto sada vrijeđaju njegovu obitelj.

"Pozvao sam policiju, no umjesto da dođu na samo mjesto događaja, otišli su u obližnju pizzeriju kako bi tamo valjda prikupili relevantne informacije, a sve u cilju da zajedno s vlasnikom pizzerije i sudionicima koji su prepoznati – zataškaju slučaj", rekao je ogorčeni Nikola Bezbradica najavivši da će skupiti svu medicinsku dokumentaciju te podići privatne tužbe protiv napadača na njega i njegovu obitelj.

Pročitajte više