Nestala PR agentica Martina Horvat viđena u Beogradu?

PREMA podacima njezina dečka Saše Leskovčanina, nestala PR agentica Martina Horvat viđena je u subotu na željezničkom kolodvoru u Beogradu.

Leskovačninu je tu informacije dojavio prijatelj kojega je angažirao u potrazi za Martinom. "Pokrenuo sam sve veze i poznanstva, sve motoklubove u Hrvatskoj i brojnim drugim zemljama, i danas mi je prijatelj rekao da je Martina viđena u Beogradu", kazao je Saša Leskovčanin, piše Jutarnji list. On tvrdi da bi otišao u Beograd da mu policija nije oduzela putovnicu.

Martinina majka zamolila Sašu da se iseli iz stana u Laništu

Leskovčanin je bez svoje putovnice ostao zato što se dugo sumnjalo kako je on ubio i sakrio svoju djevojku. Policija još ne potvrđuje informaciju o tome da je Horvatova viđena u glavnom gradu Srbije. Leskovčanin kaže da je već danima na apaurinima te da u njihov zajednički stan ne može, jer ga je policija zapečatila. Martinina majka mu je rekla da se iseli iz njega.

"Spavam kod konobarice iz kafića na Laništu i ne znam dokad će trajati ovaj užas", kazao je Saša te dodao da zove sve koje poznaje i lijepi plakate po gradu kako bi se njegova djevojka što prije pronašla. Nakon njezina nestanka u medijima su napisane mnoge priče o Sašinoj brutalnosti prema Martini.

Martina u Srbiji traži ubojicu svoga oca

Menadžer Duško Srijemac je izjavio da mu se Martina nekoliko puta požalila da je Saša nasilan prema njoj, a čak joj je dvaput repetirao pištolj u usta. Navodno ju je Saša prošle godine istukao te joj uzeo novac i ključeve od stana. Leskovčanina je nakon nestanka policija uhitila te se tijekom ispitivanja ozlijedio pa je završio u Psihijatrijskoj bolnici u Vrapču. Nakon izlaska iz bolnice tvrdi da Martinu voli te da je nije ubio, a navodno je pokrenuo i opsežnu potragu za njom.

Martina Horvat je iz svog stana na zagrebačkom Laništu nestala 13. ožujka i otad je policija traži. U posljednje vrijeme su se pojavile priče da je otišla u Srbiju kako bi pronašla muškarca koji je 1991. godine u Vukovaru ubio njezina oca.

Pročitajte više