Nestali Nijemac 13 godina visio u podrumu vlastite kuće

NJEMICA je u skrivenoj sobi svoga podruma u Münchenu pronašla tijelo muškarca koji je nestao prije 13 godina. Nakon što je kupila kuću u Münchenu, žena je detaljno čistila podrumske prostorije i u jednoj od njih pronašla i tijelo muškarca. Prema službenom izvještaju policije muškarac je izvršio samoubojstvo vješanjem te nema tragova nasilja. Iako je u prostoriji zrak bio vlažan tijelo se nije raspalo, a na njega se nakupio sloj paučine. Muškarac je uže kojim se objesio zavezao za vodovodnu cijev na stropu.

Policiji u Münchenu je 1996. godine prijavljen nestanak muškarca imena Otto, koji je u trenutku samoubojstva bio 67-godišnjak. Nestanak je prijavila njegova supruga Erna, sad 80-godišnjakinja. Kad je izlazio is njihova stana koji se nalazi na trećem katu iste zgrade u kojoj i prostorija gdje je Otto skončao život, nije ženi ništa rekao niti je ostavio oproštajno pismo, prenosi AFP.

Vješanje umjesto Oktoberfesta

Tijelo muškarca je pronađeno u kupaonici prostorije koja je nekad bila pekara. U prostoriju nitko nije ranije ušao i pronašao tijelo jer su vrata bila zagrađena velikom količinom smeća. U prostoriji nije bilo ni svjetla ni prozora. 

Žena je sve ove godine bila uvjerena da je muškarac otet na putu prema Oktoberfestu.

Pročitajte više