Netko je sa zgrade u Zagrebu bacio opušak bebi u kolica

Foto: Facebook

JEDNA od stanarki zgrade u Prečkom doživjela je neugodno iskustvo.

U zatvorenoj Facebook grupi "Prečko moj kvart", Ilka Lukač Križić je objavila što joj se dogodilo ispred zgrade u Prečkom. Naime, netko joj je bacio opušak cigarete u djetetova kolica.

Frustrirana sebičnim ponašanjem stanara u zgradi, objavila je i fotografiju djetetove spaljene jakne.

Samo je jakna stradala


"Evo da se 'pohvalimo', ovo je spaljena jakne djeteta od godinu dana koje se vozilo u svojim kolicima, i eto sa zgrade ulica Slavenskog (ulaz kod knjižnice grada Zagreba) netko je bacio opušak od cigarete koji je pao u kolica i na sreću samo je jakna stradala. Ljudi dragi pa gdje vam je pamet", napisala je.

"Moja majka je stajala s kolicima ispred knjižnice i čekala me. Kad je opušak pao, nismo točno primijetili, ali na kraju te zgrade počelo mi je nešto smrdjeti na palež. Kad smo izvadili dijete iz kolica, opušak je bio zalijepljen za dekicu, koja je isto spaljena, a jaknica je progorena. Nažalost, to je naše neugodno iskustvo, sreća je što je sve dobro završilo i što se nije zapalila jakna", ispričala je za Index.



Ostali članovi grupe su se neugodno iznenadili ovakvim postupkom, ali čini se kako ovo nije prvi put da lete opušci s prozora te zgrade. I ne samo opušci.


Netko bacio pola lubenice?


"I mene je sa te zgrade čik pogodio jedno 2 puta..od toga jedan upao u jaknu kod kragne..sva sreća da je samo jakna skurena,bolesnici..", napisala je jedna od članice grupe.

Netko je predložio da se postavi pismeno upozorenje kako bi se spriječili ovakvi incidenti.

"Problem je što sve to baca jedan deda koji je bolestan i očito se gubi i ne možeš mu objasnit neke stvari. Ljetos je bacio pola lubenice kroz prozor,a živi na 8. katu. Mi smo mislili da je vani prometna bila kak je jako lupilo u one ormariće od struje. Sva sreća pa nitko nije prolazio u tom trenu. Deda je nemoguć! Tak da čitaba na ulazu nebu niš pomogla inače bi i sama to napravila ( s obzirom da živim u tom ulazu)", objasnila je jedna od članica grupe.

"Ja živim u tom ulazu i prije mjesec dana neko od susjeda je bacio nekaj tak da mi je razbio šoferšajbu na autu. Lako za auto, moglo je to isto past nekome na glavu. Ovo bacanje čikova je za osudu.", komentirala je još jedna članica.

 

Pročitajte više