Nevrijeme s kišom na jugu Hrvatske

NA PODRUČJU Dubrave, u Šibenskokninskoj županiji, radi puknuća cjevovoda tijekom popodneva potrošači su ostali bez vode, a očekuje se da je neće dobiti do jutra, kada bi kvar trebao biti otklonjen, izvijestio je kasno večeras Državni centar za obavješćivanje.

Oko 19 sati zbog nevremena s kišom koje je zahvatilo šibensko područje, došlo je do prekida u opskrbi električnom energijom zbog kvarova na pojedinim niskonaponskim vodovima - pa su trenutno bez struje potrošači u dijelu Ražina i dijelu Ražnja. Ekipe Elektre su na terenu i otklanjaju kvarove.

Nevrijeme koje je u 19,25 sati zahvatilo područje Imotskog, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, uzrokovalo je probleme u opskrbi električnom energijom i u prometu, zbog rušenja stabala i prometnih znakova na pojedine prometnice.

U gradu Imotskom pada kiša sa snijegom, a iznad 400 metara nadmorske visine pada snijeg.

Snijega trenutno ima u Aržanu, Studencima, Klijenovcu i Zagvozdu, a ceste su prohodne.

Vinjani Gornji i Vinjani Donji su, nakratko, od 19,30 sati bili bez struje, a sada je opskrba uredna kao i na cijelom području, navodi se u večernjem izvješću Državnog centra za obavješćivanje

Katamaran na liniji Split-Vis s polaskom u 19,30 sati iz Splita, zbog loših vremenskih uvjeta, nakon isplovljavanja vratio se u Split.

Pročitajte više