Njemački kanibal oteo, silovao i na kraju pojeo dvoje tinejdžera

NJEMAČKI sud osudio je 26-godišnjeg muškarca na doživotni zatvor zbog kanibalizma i ubojstva dvoje tinejdžera u njemačkom gradu Bodenfeldu. Ubojičino ime nije otkriveno, već je identificiran samo kao "Jan O".

Monstruozni kanibal je oteo dvoje djece, jeo njihovo meso, pio im krv i naposljetku ih ubio, a sam čin kanibalizma se nastavio i nakon njihove smrti.  Sudac je ove zločine, počinjene u šumi izvan Bodenfelda, okarakterizirao kao "pretjerano nasilne" i "nezamislive".

U studenom 2010. godine prvo je nestala 14-godišnja djevojčica identificirana kao "Nina B", a tjedna dana kasnije i 13-godišnji "Tobias L". Jan O je ubrzo uhićen, a policiji je dao detaljno i uznemirujuće priznanje.

Ninu B je namamio u šumu s namjerom da je siluje, ali ju je umjesto toga izudarao i prerezao joj grlo, a dok je umirala jeo je njezino meso i pio joj krv. Poslije se nekoliko puta vraćao do njenog tijela, a upravo za vrijeme jedne od tih "posjeta" zgrabio je i Tobiasa. Njega je silovao prije nego li ga je izbo na smrt, piše Sky News.

Jan O je svoj čin okarakterizirao kao kanibalističku i vampirsku potrebu, ali se ipak ispričao obiteljima žrtava i izrazio žaljenje zbog svojih djela, tvrdeći "da ne zna što ga je spopalo".

Pročitajte više