Njemački ubojica vozačica taksija brutalno usmrtio i Hrvaticu?

NJEMAČKI ubojica vozačica taksija "operira" uz jezero Bodensee, a pretposljednja njegova žrtva bila je 44-godišnja Heidi F. koja je u srijedu pronađena ozlijeđena u automobilu.

Heidi su pronašli na poljskom putu blizu gradića Singena. Znak za uzbunu policiji bio je taj što se vozačica taksija nije u noći sa utorka na srijedu javljala na telefon svojem šefu. Ubojicu je pokupila u utorak popodne na željezničkom kolodvoru, piše Bild.

Hrvaticu Žanu uspio ubiti

Ubojica je Heidi F. prvo silovao da bi joj potom prerezao grkljan te ostavio u automobilu. Na sreću, policija ju je odmah pronašla pa je preživjela napad. Zbog prerezanog grkljana ne može govoriti, pa policajcima piše kako se napad dogodio. Objasnila je da joj je muškarac prvo uzeo mobitel kako ne bi mogla zvati pomoć, a tada joj je kazao da će je ubiti ako neće raditi ono što joj kaže.

Njezinu sreću u nesreći da ostane živa nije imala druga vozačica taksija, 32-godišnja Žana O. Ona je nekoliko sati nakon pronalaska Heidi, pronađena mrtva na obali Bodenseea. I ona je uz ozljede na glavi imala prerezan vrat pa policija sumnja kako ju je napala ista osoba koja je napala i Heidi. Žana, koja je podrijetlom Hrvatica, je u Njemačkoj živjela sa dva maloljetna sina. Njemačka policija je izradila fotorobot ubojice te za informacije o njemu nudi 10 tisuća eura.

Pročitajte više