Njujorčanka muža poslala u posjet rođaku, a zatim ubila djeda, desetogodišnju kći i sebe

ŽENA iz zapadnog New Yorka u srijedu je svog supruga poslala van kuće da nešto obavi, a nakon njegovog odlaska puškom je prvo ubila svog oca, desetogodišnju kći i na kraju presudila sebi, javile su američke vlasti. Starac je u trenucima prije smrti policajcima uspio ispričati što se dogodilo, piše agencija AP.

53-godišnja Penelope Luddy proteklih je tjedana, prema izjavi šerifa, bila "izrazito izvan sebe", a možda je bila i pod terapijom. Šerif nije ulazio u detalje, dodavši samo kako je njezina obitelj bila vrlo zabrinuta.

Ona je oko 8.30 ujutro po lokalnom vremenu svog 57-godišnjeg muža nagovorila da ode u posjet bolesnom rođaku. Kada se vratio kući muškarac je u podrumu svog doma pronašao Penelopino tijelo i teško ranjenu kći i 79-godišnjeg svekra Harolda Bertrama.

I starac i djevojčica iz puške su pogođeni dvaput. U podrumu u kojem je Bertram živio zadnjih nekoliko godina postojali su znakovi koji su upućivali na borbu.

Obje žrtve proglašene su mrtve nakon dolaska u bolnicu, a prije nego je presudila i sebi 53-godišnjakinja nije ostavila nikakvu poruku.

Nejasno je u čijem je vlasništvu bila puška kojim je počinjeno ovo dvostruko ubojstvo i samoubojstvo. Par je u rujnu dobio dozvolu za posjedovanje pištolja, no policija nije pronašla nikakve dokaze da je vatreno oružje kupljeno.

Pročitajte više