Nogometaš Zagreba pijan skrivio tešku prometnu nesreću

19-GODIŠNJI nogometaš NK Zagreba Ivan Bjelobradić u noći sa subote na nedjelju skrivio je, čini se, tešku prometnu nesreću, u kojoj na sreću nije bilo smrtnih žrtava, ali je počinjena veća materijalna šteta.

Glasnogovornica NK Zagreba Gordana Šunjić potvrdila je Indexu kako je do nesreće došlo u subotu navečer, nakon povratka nogometaša s priprema u Međugorju, ali nije znala reći više detalja o slučaju s obzirom da klub još očekuje policijsko izvješće o nesreći.

"Iz policije nam još nisu poslali nikakve podatke o nesreći tako da ne možemo reći više detalja o tome." - kaže Šunjić te dodaje kako se očitovanje klupskog vodstva očekuje nakon što policija završi obradu slučaja.

Potvrdila je da će se, ukoliko se utvrdi da je Bjelobradić vozio pod utjecajem alkohola, prema njemu poduzeti stegovne mjere, ali još se ne zna o kojim je mjerama riječ dok se ne utvrdi njegova odgovornost.

Večernji list piše kako je Bjelobradić u noći sa subote na nedjelju, oko 0.30 sati, vozeći se neprilagođenom brzinom i bez vozačke dozvole po Savskoj cesti, kod raskrižja s ulicom Prisavlje, krenuo u pretjecanje koje je završilo ozljeđivanjem šestero osoba, te oštećenjem četiriju vozila i ZET-ovog autobusa.

Bjelobradić je tu večer čini se više popio te je sjeo za upravljač vrlo snažnog audija A6 koji je bez položenog vozačkog ispita brzo vozio po Savskoj cesti.

Zbog mokre i skliske ceste je prilikom pretjecanja izgubio kontrolu nad vozilom koje se nekontrolirano rotiralo po cesti i pritom udario u volkswagen passat koji je svojim trakom dolazio iz suprotnog smjera.

Passat je pak udario u hondu jazz koja je išla istim smjerom, a honda se potom zabila u ZET-ov autobus iza sebe. Bjelobradićev audi pak nastavio je nekontrolirano klizati po Savskoj, te je sletivši s ceste naletio na jedan parkirani automobil.

U nizu sudara ozljeđeno je šest osoba, a njihove su ozljede okvalificirane kao lakše. Bjelobradić je od posljedica nesreće zaradio lakši potres mozga te je prebačen u KBC Zagreb iz kojeg je pušten nakon pružanja liječničke pomoći.

I.K.

Pročitajte više