Nova generacija Siemens Gigaseta predstavljena na CeBIT-u

GIGASET WLAN kamera stalno vam čuva kuću i vrt. Kada integrirani detektor za pokret registrira bilo što neobično istog trenutka šalje e-mail upozorenja. Kamera putem Interneta emitira video snimku kuće i vrta i time omogućuje stalnu kontrolu imovine. Čak i kada su prostorije u mraku, nevolje se registriraju osjetljivim mikrofonom koji je integriran u kameru.

Gigaset WLAN kamera je inteligentni elektronski pas – čuvar za ljude koji često izbivaju iz kuće. Kamera se može jednostavno postaviti bilo gdje u kući na svoju okretnu osovinu ili montirati na zid.

Trenutna video snimka kuće dostupna je putem Interneta u bilo kojem trenutku – sve što vam je potrebno je kompjuter sa Windows programom i Internet veza. Zvuk je omogućen pomoću integriranog mikrofona u kameri, a za još bolju zvučnu kvalitetu postoji utičnica za vanjski mikrofon. 

Gigaset S35 WLAN koji uključuje WLAN ruter i brzu Internet vezu omogućava jednostavnu i jeftinu Internet telefonsku komunikaciju. Jedna od opcija, zahvaljujući Gigaset prijenosnom uređaju, je i Internet telefonija van kuće. WLAN veza ovog uređaja, omogućuje korisnicima Internet telefoniju na svim mjestima koja podržavaju WLAN, bilo da se radi o aerodromima, hotelima ili željezničkim kolodvorima.

Gigaset S35 WLAN obavještava vas o svim novim e-mailovima, čak i kada je PC isključen. Speakerphone (zvučnik) tipka omogućuje hands free razgovaranje dok u isto vrijeme kuhamo ili uređujemo vrt. CLIP funkcija odmah pokazuje tko vas zove tako da korisnici mogu odlučiti da li žele prihvatiti poziv ili ne – a na prijenosnom uređaju koji ima osvijetljenu tipkovnicu i ekran ova je opcija moguća i u mraku.

Bilo da se radi o brzom pregledavanju video snimki ili skidanju muzike sa Interneta – Gigaset SE551 WLAN dsl/cable nudi prijenos podataka od 108 Mbit po sekundi. Funkcija kontrole prometa prati vrijeme provedeno na Internetu kao i veličinu skinutih podataka. Brza USB utičnica ovog uređaja omogućuje vezu centralnog mrežnog printera ili možda vanjskog hard drive kao file servera ili web servera. Nadalje, korisnici mogu kablovima povezati do četiri kompjutera ili se bežični ruter može koristiti kao produžena mreža. Sigurnost također nije upitna: integrirana firewall zaštita štiti mrežu od neautoriziranih ulaza. 

Gigaset USB Adapterom 108 ili Gigaset PC karticom 108 svaki PC ili laptop može brzo i jednostavno biti spojen na WLAN. PC kartica i USB adapter su kompaktni te nude maksimalnu brzinu pri prijenosu podataka od 108 Mbit/s. Korisnici mogu iskoristiti brojna brza Internet spojna mjesta koja su sad dostupna u hotelima i na aerodromima, a također možete slušati omiljenu web radio stanicu ili gledati omiljeni film u privatnosti ekrana svog laptopa.

Pročitajte više