Nova internet stranica KBC-a Zagreb

NA NOVOJ Internet stranici Kliničkog bolničkog centra Zagreb www.kbczagreb.hr, dostupnoj od prije nekoliko dana, pacijenti mogu dobiti sve relevantne informacije o toj najvećoj hrvatskoj bolnici.

Vodič za pacijente pruža informacije o radnom vremenu klinika i kliničkih zavoda te bolničkih ambulanti. Također informira pacijente što trebaju ponijeti u slučaju hitnog prijema u bolnicu, trebaju li ugovoriti termine dijagnostičkih pregleda te tko je o njima dužan brinuti za vrijeme višednevnog boravka u bolnici.

Na web stranicama KBC-a Zagreb pacijenti se mogu detaljnije upoznati s djelatnošću i liječnicima na 19 klinika i osam kliničkih zavoda, te novim tehnologijama liječenja.

Može se saznati koje ambulante rade dopunski u poslijepodnevnim satima, kada pacijenti mogu pretragu obaviti uz novčanu naknadu, kao i informirati se o bolničkim apartmanima.

Na web stranici nalazi se i projekt "novog Rebra", tj. projekcija kako bi KBC trebao izgledati 2006. godine nakon izgradnje nova četiri objekta - operacijskog bloka, dnevne bolnice i poliklinike, istočnog krila glavne zgrade te hotela i parkirališta.

Pročitajte više