Nova predsjednica Uprave VIPneta

OD 1. OŽUJKA 2005. godine Josef Vinatzer preuzet će funkciju voditelja izvršnog tima mobilkom austria grupe pri bugarskom mobilnom operateru Mobiltelu i radit će na projektu due diligenca i buduće integracije Mobiltela u mobilkom austria grupu.

Josef Vinatzer na novu je dužnost imenovan zahvaljujući postignutim odličnim poslovnim rezultatima na mjestu predsjednika Uprave VIPneta. O važnosti projekta govori podatak da je iznos od 1,6 milijardi eura, na koliko je procijenjen ulog u kupnju bugarskog operatera, najveća austrijska investicija u inozemstvu ikad.

Mjesto predsjednice Uprave VIPneta od 1. ožujka preuzet će Marie-Helene Magenschab. Marie-Helene bila je direktorica Marketinga i prodaje u VIPnetu od listopada 1999. do siječnja 2003. Marie-Helene Magenschab rođena je 1970. godine, završila je Poslovno upravljanje u Beču i Kaliforniji.

Stekla je veliko iskustvo na području telekomunikacija radeći osam godina u mobilkom austria grupi na različitim funkcijama. Između ostalog, vodila je i projekt partnerstva Vodafonea i mobilkom austria grupe.

Pročitajte više