Nova TV: Stiže još HTV-ovaca, Vukšić odlazak sređuje preko odvjetnika

NOVA direktorica Informativno programa Nove TV Iva Gačić najavila je kako će joj se pridružiti nekolicina kolega s HTV-a, no nije željela otkriti imena. Branko Vukšić svoj odlazak s Nove TV sređuje preko odvjetnika.

U ponedjeljak je generalni direktor Nove TV Branko Čakarmiš predstavio novu direktoricu Informativnog programa Ivu Gačić, te obznanio da od 1. listopada Branko Vukšić više nije direktor Informativnog programa.

Bivša urednica HTV-a rekla je kao je prihvatila posao na Novoj TV jer je to za nju izazov koji nije mogla odbiti. Najavila je da namjerava napraviti još ozbiljniji, kvalitetniji i gledaniji informativni program od dosadašnjeg.

Gačić je istaknula da radi na novoj programskog shemi koju će realizirati uz sve dosadašnje ljude Nove TV, ali i nove ljude, među kojima će biti i kolega s HTV-a. Imena ipak nije željela otkriti. Otkrila je tek da će televizija imati više informativnih emisija, a nova shema Nove TV trebala bi krenuti u studenome.

Dosadašnji direktor Informativnog programa Branko Vukšić nije se pojavio na konferenciji za novinare. Za Jutarnji list izjavio je da s Nove TV odlazi jer tako hoće vodstvo TV kuće. Iako se nada mirnom razlazu, svoj odlazak Vukšić sređuje preko odvjetnika.

Istaknuo je kao to ne znači da će podignuti tužbu. Unatoč otkazu Vukšić nije bez posla. Priprema izlazak svoje knjige "Glavom kroz ekran 365 puta", završava sedam televizijskih projekata, a namjera mu je i započeti s pisanjem monografije Histriona. 

 

Pročitajte više