Novinar mostovca šest puta pitao treba li Praljku mural u Zagrebu: "Neću odgovoriti"

Foto: Pixsell/Igor Kralj/Marko Lukunic

MOSTOVAC Marko Sladoljev danas je u razgovoru za N1 rekao da ne želi odgovoriti na pitanje treba li osuđenom ratnom zločincu mural u Zagrebu. 

Podsjetimo, na zagrebačkom Laništu uklonjen je grafit iscrtan na trafostanici. Na jednoj strani trafostanice bio je iscrtan grafit posvećen Vukovaru, a na drugoj mural osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka, koji je počinio samoubojstvo u haškoj sudnici.

Iz Grada Zagreba danas su ustvrdili da se to dogodilo - pogreškom.

Tomašević: Trebalo je ukloniti samo mural posvećen Praljku, ostali su maknuti greškom

"Vijeće gradske četvrti je tražilo uklanjanje murala Slobodana Praljka na temelju prijave građana. Prijava je proslijeđena Komunalnom redarstvu, koje je uputilo nalog HEP-u budući da se taj mural Slobodana Praljka nalazio na trafostanici HEP-a. Greškom su uklonjeni svi murali na trafostanici. Konkretno, greškom su uklonjeni mural 94. gardijske brigade, mural posvećen Dinamu i mural posvećen žrtvama Vukovara", rekao je gradonačelnik Zagreba.

Mostovac Sladoljev: Ja vam na to pitanje neću odgovoriti

Novinar televizije N1 Domagoj Novokmet danas je mostovca Marka Sladoljeva čak šest puta pitao treba li osuđeni ratni zločinac imati mural u Zagrebu, a ovaj je uporno odbijao odgovoriti.

"Ja vam na to pitanje neću odgovoriti", rekao je na kraju Sladoljev.

Pogledajte snimku!

Pročitajte više