NOVO: RIT Croatia odsad nudi dva američka MS studija

Foto: Press

SVIMA koji razmišljaju o nastavku obrazovanja pruža se izvrsna prilika za upis na Master of Science studije koji se izvode na RIT Croatia, međunarodnom kampusu američkog sveučilišta RIT. Programi izvrsno odgovaraju na sadašnje (i buduće) trendove i zahtjeve tržišta i diplomantima donose visokovrijednu američku diplomu. Spomenimo i da se nastava održava na engleskom jeziku, a predavanja se odvijaju putem interneta i u predavaonicama te su prilagođeni zaposlenim osobama. Programi počinju na jesen, a upisi su u tijeku. Sve što je potrebno je ispuniti neobvezujuću prijavnicu.

MS in Information Sciences and Technologies: odgovor na zahtjeve u području Big Data

Program je nastao kao odgovor na potrebe i zahtjeve tržišta u sve važnijem području Big Data. Studij je namijenjen polaznicima s određenim predznanjem u području IT tehnologija s ciljem produbljivanja znanja u području podatkovnih znanosti, s naglaskom na analizu, obradu i vizualizaciju podataka. Neki od kolegija uključuju Visual Analytics, Data-driven Knowledge Discovery, Project Management, Geographic Information Science and Technology, Data Warehousing te Analytical Thinking. Studij je izvrstan za sve koji promišljaju o poslovima data znanstvenika i analitičara.

MS in Service Leadership and Innovation: transformacija poslovanja kroz inovacije

MS program Service Leadership and Innovation već se nekoliko godina provodi u Hrvatskoj i polaznike priprema za promjene u svojim organizacijama i postizanje mjerljivih ishoda putem inovacija. Namijenjen je svima koji žele steći napredna znanja i vještine u područjima inovacija, leadershipa i menadžmenta. Primjeri kolegija uključuju Service Design Thinking, Scenario Planning, Leading Innovation, Leading Change, Breakthrough Thinking, Data Mining, te Service Analytics. „Tijekom studija polaznici uče kako prepoznati poslovne trendove, njihovu ulogu u budućnosti te kako će ti trendovi utjecati na poslovanje,“ govori dr.sc. Jennifer Matic koja ovaj program predaje na kampusima u Zagrebu, Rochesteru (SAD) i Dubaiju.

Kao i dosad, broj mjesta je ograničen stoga kandidatima preporučamo da se prijave čim prije popunom obrasca koji se nalazi OVDJE. Više informacija o MS studiju, prijavi i stipendijama moguće je dobiti telefonom + 385 (0)1 643 9100, elektronskom poštom na ms@croatia.rit.edu ili putem web stranice www.croatia.rit.edu.

Pročitajte više