Nudio 300 kuna policajcima da ga ne prijave za krađe

MLADIĆ osumnjičen zbog nekoliko krađa pokušao je nagovoriti policajce da protiv njega ne podnose prijavu ponudivši im 300 kuna mita za vrijeme ispitivanja u policijskoj postaji, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Dok je u službenim prostorijama s policijom razgovarao oko krađa za koje je osumnjičen mladić je iz džepa trenirke izvadio novčanik, a iz njega 300 kuna. Novac je stavio na stol i ponudio ga policajcima zatraživši da za uzvrat protiv njega ne podnesu kaznenu prijavu, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Policajci nisu pristali na uhićenikov prijedlog, te je protiv njega podnesena kaznena prijava za davanje mita, a 27-godišnjak je prepraćen istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Taj je muškarac, kako kažu u policiji, i od ranije poznat zbog krađa i provala u kuće i stanove, uglavnom na području Novog Zagreba.

Posljednji je put uhićen 23. travnja, kada ga je u provali u kući na području Novog Zagreba zatekao vlasnik i zadržao do dolaska policije. Muškarac je iz hodnika obiteljske kuće tada pokušao ukrasti novčanik, navodi policija, dodajući kako za krađe protiv njega za sada nije podnesena kaznena prijava jer još istražuju neke slučajeve s kojima ga se može povezati.

Pročitajte više