"Nudisti, isplati vam se vidjeti Hrvatsku!"

TURISTIMA koji sa sebe vole zbaciti odjeću dok su na odmoru bilo bi dobro da posjete Hrvatsku, preporučio je britanski Cheapflights.co.uk. Kao jednu od najboljih nudističkih plaža u Europi navode Valaltu u Rovinju te upozoravaju putnike da im je dolaskom na tu, kao i na druge hrvatske nudističke plaže, bolje odmah skinuti sve sa sebe, jer ako to ne učine, riskiraju da ih se izbaci.

Nadine Hallak, stručnjakinja za putovanja na stranici koja korisnike informira o najjeftinijim načinima kako mogu stići do najudaljenijih krajeva svijeta, u članku od nudizmu u Hrvatskoj podsjeća i na važnost zaštite od sunca. Preporuča "gologuzim" kupačima da ne zaborave namazati dijelove tijela koji primaju najmanje sunčeve svjetlosti tijekom godine kremom za sunčanje.

Ne zaboravite namazati slabo osunčane dijelove tijela!

"Ako ste već opekli područja koje sunce inače ne obasjava, neki od učinkovitih prirodnih lijekova su jogurt, ohlađeni gel od Aloe vere i kupanje u ulju od lavande", navodi Hallak te dodaje: "A ako ništa od ovoga ne uspije, uvijek možete posegnuti za protuupalnim tabletama."

Istru je nahvalio i Homes Worldwide, koji poluotok naziva "jednim od najčarobnijih područja u Hrvatskoj", koju po ljepotama uspoređuje s talijanskom Toskanom, samo s nižim cijenama. Publikacija preporučuje sjeverni Jadran kao vrhunsku atrakciju za one koji žele vidjeti Hrvatsku.

A.B.
Foto: valalta.hr

Pročitajte više