Vučić na slavlju u restoranu, pucalo se, palile se baklje, pjevale hrvatske pjesme

NOVA.RS objavila je snimku Aleksandra Vučića kako s navijačima Zvezde pjeva "A sad adio" u poznatom beogradskom restoranu.

Pjesmu A sad adio pjevao je Oliver Dragojević, a nastala je za potrebe serije Vruć vjetar.

Kako piše Nova.rs, prema njihovim informacijama snimka je nastala prije par dana u jednom restoranu na Senjaku, a među muškarcima okupljenima za istim stolom navodno je i Marko Vučković zvani Komandant, jedan od istaknutih vođa navijačke grupe Ultra bojs. Na snimci se nazire i lik Vučićeva sina Danila.

Na snimci se vidi da Vučić pjeva i skače s nekoliko muškaraca.

Na slavlju se i pucalo?

Nakon što je Nova.rs objavila snimku na društvenim mrežama, Borislav Novaković iz Narodne stranke je objavio, kako on tvrdi, drugi dio snimke na kojoj je bio i Vučić.

"Ludilo je na vrhuncu: pucnji iz pištolja u zatvorenom prostoru, u prisustvu predsjednika države!!! Dalje nema!" napisao je Novaković na Twitteru.

Grupa muškaraca koji se vide na snimci upalila je baklje, dok jedan od njih, kako piše Nova.rs, puca potpuno nonšalantno, ne obazirući se na to hoće li nekoga ozlijediti i uopće ne gleda u smjeru u kojem puca. Dok se sve to događalo, pjevala se pjesma Za dobra stara vremena Novih fosila.

Tko je Vučković?

Inače, Vučković je široj javnosti poznat kao osoba koja stoji iza tvrtke "Ultra kop", a koja se bavi građevinskim radovima. Tvrtka je osnovana 2015. godine u Beogradu, na adresi stadiona Crvene zvezde i poslovne zgrade u okviru stadiona, a zainteresirala je javnost nakon što je vrtoglavom brzinom uvećavala svoj profit, pobjeđujući na natječajima državnih poduzeća.

Vučković slovi i za vođu navijačke grupe Ultra bojs, protiv koje je podnošeno više kaznenih prijava koje ili nisu procesuirane ili su postupci trajali godinama, pisao je ranije Insajder.

Isto se dogodilo, podsjeća Nova.rs, u jedinom postupku koji je pokrenut protiv Marka Vučkovića za nanošenje teških tjelesnih ozljeda susjedi Savi Milićević. Incident se dogodio u listopadu 2008. u naselju Senjak kada mu je, prema prijavi policije, Sava Milićević prišla i rekla da više ne prodaje drogu jer će u protivnom pozvati policiju. Vučković je, prema prijavi, napao ženu udarajući je rukama i nogama i tom prilikom je teško ozlijedio.

Nakon dva suđenja, 2014. je Vučković prvostupanjskom presudom osuđen na sedam mjeseci zatvora, ali je ovu presudu u 2015. godine Viši sud preinačio u oslobađajuću. On je oslobođen optužbi za teške tjelesne ozljede zbog nedostatka dokaza, pisao je Insajder tada.

Pročitajte više